store banner

Ana Kolenc - Anacordum

Average Ratings


Sem Ana Kolenc, podjetnica s srcem, kreativna in radovedna. Rada imam življenje in rast skozi čas. Moje vodilo je, da življenja ne jemljem samoumevno in se zavedam pomembnosti vsakega trenutka. To, kar resnično sem v danem trenutku je tisto kar v danem trenutku črpam iz svojega središča - srca. Ta esenca je tisto kar lahko ljudem ponudim, da skozi občutenje pridejo do znanja, ki ga lahko uporabijo v svojem življenju na poti svoje rasti, na način, ki je zanje najbolj optimalen. 


Kot diplomirana pravnica, certificirana strokovnjakinja za odnose z javnostmi, podjetnica, učiteljica joge, energijska terapevtka in priložnostna glasbenica na različne načine, preko lastnih inovativnih tehnik vnašam red (harmonijo) na različna področja življenja.


Sem avtorica edinstvenega energijskega priročnika - knjige, dnevnika, Svetlobni vodnik. Vsebuje poseben koledar, ki nas vodi skozi leto. V nem najdemo napotke, kako v določenih časovnih obdobjih, ko je na voljo posebna/nova energija, ravnamo, da dosežemo večjo povezavo s seboj, naravo, s svojim resničnim bistvom. Tako zaživimo lahkotneje in bolj izpolnjeno, uspešno, bolj ljubeče do sebe in okolja.Pogumno in srčno na poti! Ni naključja, da smo tu, sedaj, v tem trenutku! Namen življenja je ustvarjanje harmonije!J

Best Selling Products

All Products