store banner

TOPIS Mojca Babuder s.p.

Average Ratings

Prioritetna naloga našega podjetja je, da vam, kot podjetniku omogočimo čim krajšo, ugodnejšo in čim efektivnejšo pot do:

  • večje prepoznavnosti,
  • več strank,
  • večjega prihodka.

Načini, kako s katerimi poskrbimo, da Vi ne izgubljate svojega časa ali denarja, temveč pridobivate na prepoznavnosti in hitrejši rasti:

  1. Svetovanje na področju oglaševanja. kateri medij je pa za vašo dejavnost naj primernejši? Kje lahko najdete vašo potencialno stranko? Na kakšen način jo dosežete? Kako jo pripeljati nakupa?
  1. Kako oglaševati za 0 eur?Zakaj pa ne? Le znanje in čas potrebujete. Oboje dobite na Delavnici KONKRETNO nad Facebook. Nimate časa sami raziskovati in iskati? Mi smo strnili vse potrebno za vaš uspeh v enodnevno delavnico - ampak pozor! To ni predavanje temveč delavnica, kjer delate na konkretnih primerih na vaši facebook strani.

  1. Če vas ni na spletu, vas ni nikjer! Verjetno ste že slišali to trditev, ki pa popolnoma pravilna. Danes iščemo informacije na spletu. Če vas ni, ne obstajate. pripravili vam bomo personalizirano spletno stran po vaši meri in jo speljali od začetka do konca.

  2. Ste za klasično?Potem vas lahko usmerimo na Radio, TV ali mesto prelepimo z vašimi plakati. Ste za bolj osebni pristop? V vašem imenu pripravimo, natisnemo in razpošljemo letake v poštne nabiralnike.

  3. Dobri stari mailing spet pridobiva na vrednosti - tokrat se gremo bolj osebno in napredno. Imate bazo in se vam niti sanja ne, kaj z njo? Mailing - še vedno naj efektivnejši in naj cenejši način za prodajo.


Z veseljem in ponos se pohvalimo, da imamo lastne medije - lokalne revije: Kraški utrip, Obalni Utrip in Goriški utrip. Kmalu za tem smo zaznali veliko pomanjkanje povezav med slovenskimi podjetji in italijanskim tržiščem. Kot rešitev temu problemu, smo ustvarili še 3 dodatne tiskane edicije za Italijo: Kraški, Obalni in Goriški Utrip čez mejo, v skupni letni nakladi 450.000 izvodov.
Z letom 2015 smo začeli tudi mi osvajati spletni marketing. Med drugim smo ustvarili lastno blagovno znamko Everwood-shop.com - lesene ročne ure, in se preizkusili v spletni prodaji. V bistvu smo se s tem tudi specializirali na področju Facebook-a in to znanje transformirali v delavnice. V drugi polovici lanskega leta smo 67-im podjetnikom pomagali osvojiti znanje brezplačnega marketinga na Facebooku.

Zagotovo vam lahko pomagamo na poti k uspehu. Potrudili se bomo, da boste o nas imeli tako dobro mnenje, kot ga imajo naše dosedanje stranke:


“Ekipa 3utrip je uspešna in izkušena, glede na njihovo odzivnost in ustrežljivost pa imam vedno občutek, kot da smo edina stranka. Uspeh je ob pravih ljudeh lažji. Z vami že sedmo leto.”  AVTOPLUS D.O.O. Andrej Odar, vodja


“Vsak mesec z zanimanjem pričakujemo izdajo nove številke Kraškega utripa. Naslovnica oglasnika vsak mesec preseneti z izvirnostjo in živimi barvami, vsebina pa ponudi vedno kaj novega in zanimivega. Ekipa Kraškega utripa nam je vedno na razpolago za pomoč pri oblikovanju in umestitvi oglasa, idej jim nikoli ne zmanjka. Energija, ki jo ekipa vlaga v oblikovanje vsake številke pa je razlog, da so bralci Kraški utrip tako dobro sprejeli. Z ekipo sodelujemo od oktobra 2014

DELAVSKA HRANILNICA, Peter Lukančič, direktor podružnice

“V podjetju Manufaktura d.d. lahko pohvalimo celotno ekipo, ki skrbi tako za izdajo kot tudi za oblikovanje utripov. Pozitivna energija, elan in srčnost  so dobre lastnosti te ekipe in v današnjem natrpanem delavniku že prava redkost. Čestitamo in samo tako naprej. ”

MANUFAKTURA, Borut Tušar, direktor

“V reviji Kraškega utripa smo objavili članek svetovno znanega zdravilca Maksima Osipova, s katerim smo bralce povabili tudi na naše terapije. Odziv strank iz Krasa je bil izredno visok, nad našimi pričakovanji. Zahvaljujemo se ekipi Kraškega utripa in vsem, ki so nas zasuli z povratnimi informacijami o počutju po opravljenih terapijah.”

Tatjana Velikonja, predsednica Društva Notranja Pot, Nova GoricaAll Products