Osvajanje za fante in punce

More Views

Osvajanje za fante in punce

Be the first to review this product

More than 10 available / 1 sold

Availability: In stock

Pred tabo je fant/punca, ki ti je neizmerno všeč in se ji/mu želiš približati. Iščeš besede, neštetokrat se pogledaš ali OK izgledaš, noge se tresejo, roke kar naenkrat postanejo potne. V glavi se ti začnejo predvajati stavki kaj točno bi moral reči, pa kar ne najdeš tistih pravih besed. Kljub vsemu zbereš pogum in jo/ga ogovoriš...

Vsi si želimo narediti kar najboljši prvi vtis, sploh če nam je ta oseba še posebej všeč. V čem je "fora", da nekaterim kaj hitro uspe očarati, spet drugi pa potrebujete nekoliko več treninga?

Ali si vedel, da se ženska v prvih 30 sekundah druženja z moškim na podzavestni ravni že odloči ali si primeren za zvezo ali ne?

Po vsej verjetnosti se ti že dozdeva, da so osvajalske fraze še kako pomembne, saj tiste "obrabljene fore" smo že vsi po vrsti siti in res že komaj čakamo na izviren pristop.

Na delavnici "Osvajanje fantov in punc" se bomo naučili ravno to, kako navezati stik z osebo, ki je še ne poznamo in kako premagati notranje občutke treme in strahu pred zavrnitvijo.

Te zanima več? 

Izpolni prijavnico in se nam pridruži na delavnici "Osvajanje za punce in fante". 

KDAJ: 8.5.2019 od 17.00 do 20.00
KJE: Šmartinska 106, 1000 Ljubljana

ZA KOGA: za punce in fante; ženske in moške..

CENA: prispevek za udeležbo znaša 25€. PREDHODNE PRIJAVE do 1.5: 15€ (za eno osebo 15€, za dve osebi 25€)


€25.00

* Required Fields

Partner: TOP STUDENT
Šmartinska 106, Ljubljana,Slovenia
Other products from this seller More