POSTAVITEV DRUŽINE

More Views

POSTAVITEV DRUŽINE

Be the first to review this product


"Postavitve sem se udeležila prvič in kar na polno; postavljali smo mojo družino.
Izkušnja je bila zelo močna, v bistvu je moja dvojnica, ki je odigrala mene začutila do mojih družinskih članov (akterjev na postavitvi) vsa občutja povezana z pomembnimi člani v moji primarni družini iz katere sem v preteklosti odšla z veliko travmami. Ponovno sem podoživela nekatera čustva pripeta na člane družine in zgodbe z njimi, razlika je bila v tem, da so se z opravičilom, ki je sledilo negativne emocije razrešile, občutek je bil kot, da je breme padlo iz področja prsnega koša in na tem mestu sedaj čutim mir.
Učinke postavitve je bilo čutiti takoj, v odnosu z mamo najbolj. Prvič v življenju sem jo objela brez občutka nelagodja. Kot, da to pred mano ni več mama v prejšnjem pomenu, ampak drugo čuteče bitje z veliko strahovi in stiskami iz preteklosti. Do nje sem začutila veliko sočutja in razumevanja zakaj je ravnala kot je in zakaj me ni zaščitila, ko sem jo najbolj potrebovala.
Ne morem reči, da preteklost oz. kar se je zgodilo ni več pomembno. Razlika je v tem, da so sedaj odpadla čustvena bremena pripeta na ljudi in dogodke iz moje družine. Zadihala sem lažje. Začutila sem mir in samozadostnost.
Fenomenalna izkušnja! N.Š."

 
Izjava aktivne udeleženke, ki ste jo prebrali zgoraj je več kot očitna, da smo sami v neke vzorce in emocije upeti in nam ti dejansko ne dopuščajo srečno živeti. Ga.N. si je upala, dovolila in zaživela! Hvala ti!

In VI, ki si želite lepše, boljše, pristnejše partnerske, poslovne, prijateljske ali družinske odnose:

A ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi imeli širši in globlji pogled na trenutno dogajanje?
Kako bi bilo, če bi pridobili več informaciji, ki bi vam omogočale boljše razumevanje ter hkrati večjo moč razreševanja slik iz preteklosti?
Kaj, če bi pri razreševanju še dodatno postavili boljše temelje, ki omogočajo ugodnejšo rešitev sedanjega dogajanja?
Na vse to, vam da odgovor terapija Postavitev družine , ki jo izvajam v sodelovanju z Draženom Radakovičem univ.spec.act.soc, znanim psihoterapevtom, ki je edini certificirani terapevt TNI inštituta, obiskoval je mednarodno šolo kibernetske psihoterapije in vodi lastne šole regresoterapije, samohipnoze in hipnoze, vam ponujam možnost kako biti podprti na svoji poti življenja.

Cena za pasivnega udeleženca-igralca je samo 20 €.

Za uspešno izvedbo delavnice potrebujemo minimalno 3 aktivne udeležence.

€170.00

* Required Fields