store banner

Sunchi Artwork

Average Ratings

Sanja Rehar je vsestranska umetnica, ustvarjalka, slikarka, ki se pri svojem ustvarjanju ne omejuje, ampak jo vodi izključno njen notranji otrok, ki ima od nekdaj željo po ustvarjanju. V FB ustvarjalnici Sunchi Artwork zato najdete marsikaj, saj je njeno ustvarjanje odvisno od trenutnega navdiha. Najraje pa vseeno poprime za čopič in riše. V zadnjem času jo kličejo mandale na večjih platnih in slike, ki izražajo globine mističnosti naše duše, uma in obstoja in če se za dalj časa zazrete v njene kracije, v njih to tudi začutite. 
Njene mandale podpirajo krasne energije, ki jih ob njih takoj začutite. Ob mandalah lahko meditirate, se ob njih umirite, ali samo opazujete. Ob tem boste v sebi ustvarjali harmonijo in mir.

Sanja Rehar pa ni vsestranska le pri ustvarjanju slik, poslikav in drugih kreacij. Tako tudi živi. Vsestranska je v kreiranju svojega življenja, saj tako kot ljubi barve, ljubi življenje, ki se mu zna prepustiti in uživati v malenkostih. Ko si dovoliš kreirati svoje življenje, vanj pride veliko prečudovitih trenutkov, ki Sanjo podpirajo v njenem ustvarjalnem svetu. Poleg risanja in ustvarjanja ljubi jadranje, morje, ples, glasbo, fotografiijo in še marsikaj, čemur se prepušča in se s svojo sončno ter pozitivno energijo dotakne vsega, kar ustvari.
Vabljeni k ogledu Sunchi Artwork na FB, kjer lahko vsak dan pokukate in spremljate Sanjo pri ustvarjanju.  

 

All Products