store banner

Urban Urbanc

Average Ratings

Urban Urbanc je mednarodni avtor in svetovalec za zdrav način življenja ter za medsebojne odnose. Športnik po duši ter profesor športne vzgoje pa je stopil na drugačno pot in skozi svoje učenje ter spoznavanje sebe in sveta ustvaril Online programe za telo, misli in dušo, ki jih uspešno vodi. 
Njegovi programi vas vodijo skozi proces odkrivanja ljubezni do sebe ter ustvarjanja harmonije v telesu, mislih in srcu. 
Je avtor dveh knjig o ljubezni, iskrenosti ter odnosih Bitje luči in Bojevnik ljubezni ter soavtor knjige Hands of Love – knjige o zdravilnih mudrah za harmoničen in ljubeč partnerski odnos. 
Njegovo delo ter besede se dotaknejo mnogih, ki se poistovetijo z njegovim pogledom na ljubezen kot na tisto najmočnejšo silo, ki poganja ta svet, ustavlja nasilje ter prinaša srečo in radost v naša življenja. 
Nudi tudi individualna svetovanja in mentorstva vsem tistim, ki imajo željo poslušati svoje srce, pozdraviti svoje rane, izkusiti moč brezpogojne ljubezni ter stopiti svojim sanjam nasproti. 
Več o njegovem delu si lahko preberete na  www.BITJELUCI.com

All Products